Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man wil tunnel door zonder te betalen

Toegevoegd: 22-04-2017, 15.40 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - De politie heeft vrijdagavond bij de tolpoortjes van de Westerscheldetunnel een dronken automobilist aangehouden die voor problemen zorgde.


De man wilde richting Zeeuws-Vlaanderen rijden en meldde zich rond 22.00 uur bij een tolpoortje. Hij had echter geen geld bij zich. Toen hij noch contant noch met een bankpas kon betalen, werd hem gevraagd achteruit te rijden. De bestuurder werd boos en reed achteruit tegen een paal.

De politie werd gewaarschuwd en die nam bij de man een blaastest af. De automobilist, een 32-jarige inwoner van Zaamslag, bleek te veel alcohol gedronken te hebben. Hij werd daarom rond 22.30 uur aangehouden. Op het politiebureau in Goes blies de man vervolgens 400 Ug/l terwijl 220 Ug/l is toegestaan.

De man heeft een verklaring afgelegd en er is proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws - Vlaanderen onafhankelijk . (24-4-2017 om 08:37)
Koos P, Jij snapt er blijkbaar geen ene ruk van ! Eerst je zelf verdiepen voor je iets uit braakt waar je geen verstand van hebt . Als wij naar boven de Schelde willen moeten we betalen , Als wij naar Belgie willen of via Belgie naar Nederland willen , moeten wij betalen . Hoe dit in elkaar zit ? ..... verdiep je hier maar eens eerst in voor je nog meer van deze on doordachte uit spraken doe . Zeeuws Vlaanderen onafhankelijk .
Koos P. (23-4-2017 om 11:10)
@Zeeuws Vlaamse, stel je niet aan joh. Dit is altijd al zo geweest. Of konden jullie vroeger wel gratis met de boot? Heel vroeger moest er voor de Zeelandbrug ook tol betaald worden. Niemand verplicht je om tolwegen te gebruiken. En anders ga je gezellig de andere kant op, richting België.
Zeeuws - Vlaanderen onafhankelijk . (23-4-2017 om 08:08)
Het is toch bezopen ook dat wij nog steeds moeten betalen als Zeeuws Vlamingen om ergens naar toe te kunnen , ZEEUWS VLAANDEREN ONAFHANKELIJK !
AD. (22-4-2017 om 16:26)
Voor drank was dus wel geld .
Cookie-instellingen beheren