Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuiden en oosten meer bewolking en kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Rook ingeademd bij brand Oostkapelle

Toegevoegd: 23-04-2017, 12.36 uur
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - Bij een brand onder een appartementencomplex hebben zondagochtend verschillende personen rook ingeademd.


Eén van de bewoner ontdekte rond 11.15 uur dat er brand woedde in de kelder van het gebouw aan het Veldzigt. Onder het complex 'Huijs ter Duijn 1' bleek brand te woedden in een berging. Hierdoor stond de garage onder het gebouw vol rook.

De brandweer van Oostkapelle kwam met spoed ter plekke. De brand was snel onder controle en het gebouw is uitgebreid geventileerd. De ambulancedienst heeft zeker vier personen onderzocht vanwege rookinhalatie maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Salvage is ingeschakeld om te helpen bij het afhandelen van de schade. Ook wordt een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren