Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner omgekomen bij botsing auto

Toegevoegd: 23-04-2017, 13.49 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Bij een botsing op de Katseveerweg bij Wilhelminadorp is zondagmiddag een wielrenner om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.


Het ongeluk gebeurde rond 12.50 uur op de parallelweg van de Deltaweg (N256). De wielrenner maakte volgens de politie onderdeel uit van een groep wielrenners, welke richting Goes reed. In de buurt van de brug Kats ontstond een botsing tussen de fietser en een tegemoetkomende personenauto. De fietser raakte zwaargewond en overleed ter plaatse.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. Hierbij worden getuigen gehoord en wordt een sporenonderzoek uitgevoerd. De parallelweg is momenteel afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adje (23-4-2017 om 14:39)
Eerste gecondoleerde. veel sterkte aan de familie, vrienden, mederenners en ook de hulpverleners. Ik hoop straks dat de redactie alleen reacties plaatsen dat met deze ongeluk te maken hebben en niet reacties van wielerhaat brigade want dat gaat nergens over.
Cookie-instellingen beheren