Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner omgekomen bij botsing auto

Toegevoegd: 23-04-2017, 13.49 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Bij een botsing op de Katseveerweg bij Wilhelminadorp is zondagmiddag een wielrenner om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.


Het ongeluk gebeurde rond 12.50 uur op de parallelweg van de Deltaweg (N256). De wielrenner maakte volgens de politie onderdeel uit van een groep wielrenners, welke richting Goes reed. In de buurt van de brug Kats ontstond een botsing tussen de fietser en een tegemoetkomende personenauto. De fietser raakte zwaargewond en overleed ter plaatse.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. Hierbij worden getuigen gehoord en wordt een sporenonderzoek uitgevoerd. De parallelweg is momenteel afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (27-4-2017 om 19:09)
@Kees, dus horen fietsers daar ook te rijden.
Arjan (24-4-2017 om 14:20)
Afgrijselijk. Zowel dat gene wat gebeurd is als sommige van de reacties. Sommige mensen reageren wel heel erg primair. Alsof die arme man 's-morgens de deur uit is gegaan met de gedachte zich dood te laten rijden. En de bestuurder van die auto heeft ook echt niet de intentie gehad om iemand dood te rijden. Het is een ongeluk geweest. Een ongeluk wat ons allemaal kan overkomen door een inschattingsfout. Het kan zomaar gebeurd zijn. Let op elkaar en hou rekening met elkaar.
Kees (23-4-2017 om 22:19)
@rien: geen fietspad, maar parallelweg, met een limiet van 60 km/u.
Pieter (23-4-2017 om 20:14)
Altijd weer hetzelfde, Automobilisten wijzen​ maar die fietsers en fietsers maar die automobilisten. de ander doen het altijd fout. Gelukkig kent Nederland fietspaden waar we graag op fietsen. Daar is geen fietspad dus fiets men op de weg En moeten auto en fietsers er samen uitkomen. Dat betekend niet dat alles en iedereen aan de kant moet omdat hij/zij moet kunnen doorrijden. Bedenk wel dat de fietser het aflegt als hij in aanraking komt met een auto. Hij of zij zal dus nooit expres de confrontatie met een auto aangaan. Maar kan hem natuurlijk wel over het hoofd zien. Fietser fietsen vaak twee aan twee voor hun veiligheid en niet om autos te pesten. Om te voorkomen dat ze worden ingehaald terwijl er een tegen ligger de groep passeert.
fietser (23-4-2017 om 19:20)
bedankt voor jullie reacties maar waren jullie er bij? Nee dus, maar je hebben allemaal wel een menig.
Rick (23-4-2017 om 19:11)
Aan de beheersing van de Nederlandse taal valt goed af te leiden wat het geestelijk niveau is van de meeste reaguurders........Pas op met het trekken van voorbarige conclusies; iedereen weet toch zo goed wat er gebeurd is en hoe het wel gekomen zal zijn, maar als de waarheid anders uitpakt kunnen jullie je wel gaan zitten schamen!
Cookie-instellingen beheren