Dronken automobilist rijdt op rotonde Goes

Toegevoegd: 01-05-2017, 10.30 uur - Update: 01-05-2017, 11.10 uur

De bestuurder bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden. Hij beschikte bovendien niet over een geldig rijbewijs.
De bestuurder bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden.
1 2
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - Een dronken automobilist is vannacht in Goes op een rotonde gereden. Hij bleek niet te beschikken over een geldig rijbewijs en wilde er vandoor gaan.

Het ongeluk gebeurde rond 22.50 uur op de rotonde 'Admiraalsplein' op de kruising van de M.A. de Ruijterlaan en de Piet Heinstraat. De bestuurder zette het direct op een lopen. Omstanders wisten te vertellen dat de twee inzittenden naar een pinautomaat waren gelopen. De agenten troffen de twee mannen daar aan.

De twee werden aangehouden en op het bureau gehoord. De persoon die de auto had bestuurd bleek te veel alcohol gedronken te hebben. Hij blies 745 Ug/l. De automobilist bleek bovendien niet te beschikken over een geldig rijbewijs en de auto was niet APK-gekeurd en reed bovendien onverzekerd rond.

De aangehouden passagier bleek niets strafbaars te hebben gedaan en werd daarom al snel weer vrijgelaten. De automobilist, een 31-jarige man uit Hansweert, mocht na verhoor naar huis. Hij zal zich binnenkort moeten verantwoorden bij een rechter.

Een andere automobilist die tijdens het rijden een filmpje wilde maken van de takelwerkzaamheden bij het ongeluk kreeg van de politie een boete van 230 euro.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre van Hoogen (2-5-2017 om 07:38)
Ga rechtdoor op de rotonde en neem de .............
Bertus (1-5-2017 om 18:17)
Ik begrijp het.... Hij had toekomst aan.... Ga rechtdoor over de rotonde
Iemand (1-5-2017 om 14:57)
Uhmm... onverzekerd rijden? Geen geldige apk? Geen rijbewijs? En dan alsnog naar huis mogen diezelfde avond? Wauw... uhmm.. dat zal de 2de keer voorkomen!! Sarcasme off
Vlissinger (1-5-2017 om 13:22)
Een andere automobilist die tijdens het rijden een filmpje wilde maken van de takelwerkzaamheden bij het ongeluk kreeg van de politie een boete van 230 euro. Dit is nog het mooiste van alles, whahahahaha. Laten we voor de neus van ome agent met de telefoon gaan spelen achter het stuur, ik kan dat wel... xD
Ronald (1-5-2017 om 12:32)
Sommigen schijnen het nooit te leren, dat je met drank op niet achter het stuur mag, om over de rest van de overtredingen maar te zwijgen. Hopelijk wordt deze dronkenlap flink gestraft voor zijn daden.