Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Rookinhalatie bij middelbrand in schuur

Toegevoegd: 01-05-2017, 20.33 uur
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Bij een brand in een schuur in Vrouwenpolder hebben maandagavond twee mensen rook ingeademd. Ze moesten daarom worden behandeld.


De brand woedde aan de Noorddijk en werd rond 19.25 uur ontdekt. Blusvoertuigen uit Oostkapelle en Veere kregen assistentie van een waterwagen uit Serooskerke (W). In de schuur, volgens de Veiligheidsregio Zeeland zo'n 30 vierkante meter groot, was brand ontstaan in één van de wanden.

De brand was snel onder controle. Rond 19.55 uur werd het sein 'brand meester' gegeven. De ambulancedienst heeft twee personen die rook hadden ingeademd ter plekke behandeld. Eerder had de brandweer hen al zuurstof toegediend.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750