Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 20 km

Dode gevonden bij Postbrug Yerseke

Toegevoegd: 02-05-2017, 00.27 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Bij de Postbrug (N670) in Yerseke is maandagavond laat een stoffelijk overschot aangetroffen. Dat heeft de politie bevestigd.


Het lichaam werd rond 22.25 uur ontdekt. Er werden nog twee ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd maar al vrij snel werd duidelijk dat de hulpdiensten niets meer voor het slachtoffer konden doen.

De brandweer is ingezet om de politie te assisteren. De brug zelf is nog wel open maar het scheepvaartverkeer op het Kanaal door Zuid-Beveland is op last van de politie stilgelegd. Rijkswaterstaat is daarom met een vaartuig ter plekke gekomen.

De politie onderzoekt momenteel wat er is gebeurd maar gaat volgens een woordvoerder vooralsnog niet uit van een misdrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JR (4-5-2017 om 12:04)
Waarom word er niet meer over bekend gemaakt? Berichtgeving is wel heel beperkt.