Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

TBS verdachte schietpartij met 2 jaar verlengd

Toegevoegd: 02-05-2017, 19.14 uur
G. wordt nu verdacht van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij.
G. wordt nu verdacht van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De TBS van de 28-jarige N. G. uit Breskens, één van de verdachten van de dodelijke schietpartij eerder dit jaar in Oostburg, wordt met twee jaar verlengd. De rechtbank in Middelburg heeft dat vandaag besloten.


G. kreeg de TBS met voorwaarden in 2014 opgelegd. De Zeeuws-Vlaming werd destijds tot onder meer drie jaar cel veroordeeld voor poging doodslag omdat hij een jaar eerder iemand met een mes in zijn nek had gestoken. In hoger beroep kreeg G. twee jaar cel en tbs met voorwaarden opgelegd.

G. zit op dit moment nog vast vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij de schietpartij begin maart in café De Drie Musketiers in Oostburg. De 24-jarige Sirwan Kassan uit Oostburg kwam hierbij om het leven. G.'s celstraf zat er op dat moment al op. Hij werd opnieuw aangehouden en zit sindsdien vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W.D. Faasse (3-5-2017 om 07:19)
dit is geen persoon die zoveel op zijn geweten heeft nog vrij te geven beter is levenslang.
Cookie-instellingen beheren