Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto raakt van de weg N57 Middelburg

Toegevoegd: 03-05-2017, 09.08 uur - Update: 03-05-2017, 14.13 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een automobilist is woensdagochtend in Middelburg van de weg geraakt bij één van de rotondes op het N57-traject.


Het ongeluk gebeurde rond 07.15 uur bij de rotonde op de kruising van de Havenpoortweg (N57) met de President Rooseveltlaan. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (3-5-2017 om 14:02)
Was al om 7:10. Ik reed er langs richting Serooskerke. De auto stond toen al in de sloot en de bestuurster was aan het bellen. Net gebeurd dus. Jammer dat men gelijk een mening klaar heeft staan als te hard rijden of dergelijk. Je weet niet wat er aan de hand is dus. Kan van alles zijn.
JP (3-5-2017 om 12:40)
Mensen, wat een verwijten zonder dat je er bij was / het hebt zien gebeuren... Ik heb het toevallig zien gebeuren (en ben netjes als enige gestopt om te kijken hoe het met de bestuurder was) en dit ging echt met een slakke gangetje. Mijn vermoeden is dat dit eerder te wijten is aan een stuurfout of slechte banden.
Bram (3-5-2017 om 10:01)
Asl je je aan de aangegeven snelheid houd die op de verkeersborden staan is er niets aan de hand als je desondanks toch maar weer alles in de wind slaat en denkt dat de borden niet voor jou gelden moet je maar op de blaren zitte
Rick (3-5-2017 om 09:30)
Je bent wel erg suf als je je snelheid niet kunt inschatten in verschillende weersomstandigheden. Al of niet in combinatie met onze onvolprezen smartphone.... Ook is het handig als je je eigen beperkingen kent op rijtechnisch gebied!
RiskyWhisky (3-5-2017 om 09:20)
Die turborotonde is best tricky in dat stuk, zeker bij natheid. (Ervaring mee) Advies: Niet te hard erover sjezen.
Cookie-instellingen beheren