Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldief juwelier Terneuzen meldt zichzelf

Toegevoegd: 03-05-2017, 13.37 uur
Beelden van de man waren te zien in Opsporing Verzocht.
Beelden van de man waren te zien in Opsporing Verzocht.
© Foto: Politie
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een man uit het Utrechtse Harmelen is woensdagochtend aangehouden nadat hij zich had herkend op de bewakingsbeelden van een juwelier in Terneuzen. Bij de winkel werden half oktober sieraden gestolen.


Op 14 oktober kwam een klant binnen bij juwelier Wijffels aan de Terneuzense Noordstraat. Na tien minuten verliet hij de winkel weer. Hij had geen aankoop gedaan en achteraf bleek dat hij drie gouden sieraden mee had genomen. 

Beelden van de diefstal werden vorige week getoond in het programma Opsporing Verzocht. De dief herkende zichzelf op de beelden en meldde zich daaorm vanochtend op het politiebureau in Woerden. Hij werd aangehouden en zal worden overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hier zal hij worden gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (7-5-2017 om 13:39)
De waarde van de sieraden terug laten betalen want die zijn natuurlijk door verkocht! De crimineel ervoor laten werken tot de laatste cent betaald is.
Tante saar (3-5-2017 om 23:26)
Ojee ,ja hij kwam me al zo bekend voor, dacht wie is dat toch, en nu? Een plaatsgenoot. Komt wel erg dichtbij, maar prima dat ze "koppen " laten zien, moeten ze veeeel meer doen
Aad (3-5-2017 om 21:20)
Berouw komt na de zonde (en nee ik ben niet gelovig)
Mario (3-5-2017 om 19:42)
@mikel, zo te hoeren heb je ervaring en ben je een echte doorwinterde crimineel waar we er nog niet genoeg van hebben!
mikel (3-5-2017 om 16:33)
niet slim om je te melden,het beste wat je kan doen gewoon afwachten het bewijs laat ze maar komen,niets zeggen,alles ontkennen,dat ben ik niet want zonder bewijs geen zaak
Moeder (3-5-2017 om 16:23)
Goedzo...
Cookie-instellingen beheren