Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Man (19) bekent steekpartij Breskens

Toegevoegd: 03-05-2017, 13.51 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Een 19-jarige man heeft gisteren tegenover de politie toegegeven vorige week betrokken te zijn geweest bij de steekpartij op de Oesterput in Breskens.


In de nacht van woensdag op donderdag werd toen een 22-jarige man uit de gemeente Sluis tijdens een ruzie geconfronteerd met een mes. Hij probeerde nog om de steekbewegingen te ontwijken maar werd geraakt in zijn schouder. De man raakte volgens de politie zwaargewond.

Dinsdagochtend heeft de politie een 19-jarige man uit de gemeente Sluis gehoord over zijn mogelijke betrokkenheid bij de zaak. In het gesprek gaf de man toe dat hij degene was die heeft gestoken. De man mocht na het opmaken van proces-verbaal weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (4-5-2017 om 16:07)
Nederland rechtstaat, Nederland kromstaat!
cq (3-5-2017 om 17:15)
Voor een diefstal steken ze je in torentijd, voor een steek partij met diverse ontwijkingen van het mes, en uiteindelijk een zwaar gewonde dan een proces verbaal en je mag naar huis, dat er hier iets niet klopt voel je op je klompen aan wat is de achtergrond van deze persoon, wat is zijn nationalitijd zijn er bij deze verdachte huis zoekingen gedaan bijv computer is beslag, mobieltjes, kan tegen het slachtoffer zeggen laat het hier niet bij zitten! Hier proberen ze iets onder de pet te schuiven, laat ons raden ......wat is zijn afkomst waar komt deze vandaan ....daar zit de kneep!
wimd (3-5-2017 om 15:38)
volgende keer bij een steekpartij na het opmaken van proces verbaal mag verdachte naar huis met een bon van de gamma twv 100 ,compleet gestoord dit beleid morgen weer contole achterlichten kinder fietsen zeker ?
lees ik dit nu goed? (3-5-2017 om 15:09)
lees ik dit nu goed: Jongen van 19 steekt iemand, levensgevaarlijk gewond. Vervolgens mag hij na opmaken proces-verbaal weer gewoon naar huis. Iets klopt hier niet lijkt me, of ligt dat aan mij?
gast (3-5-2017 om 15:02)
ik sta er nogal van te kijken dat de dader na dat proces verbaal weer naar huis mocht. Het is toch niet niks! Of volgt er naderhand nog een straf?
Tonnie (3-5-2017 om 14:59)
Hier nog een stomverbaasde. Zo'n ventje met een mes is gevaarlijk. Mocht hij zijn mes ook nog houden?
Cookie-instellingen beheren