Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo heeft 9 gripzakjes hennep in auto

Toegevoegd: 03-05-2017, 16.00 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Twee jonge mannen uit Middelburg zijn dinsdagavond in de Vlissingse Bloemenlaan aangehouden nadat in hun auto zakjes met hennep waren gevonden.


Surveillerende agenten stuitten rond 23.10 uur op het voertuig van de twee. Ze werden staande gehouden voor een controle en toen één van de portieren werd geopend kwam al snel een sterke henneplucht uit de auto. Volgens de politie werd vervolgens vlug duidelijk dat dit afkomstig was van een 9-tal gripzakjes met hennep.

De mannen (19 en 20 jaar oud) zijn bekenden van de politie. Ze stonden al te boek voor onder andere overtreding van de Opiumwet. Beiden zijn voor verhoor en nader onderzoek meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijls (4-5-2017 om 09:53)
Kees: u vergeet dat hennep het rijgedrag beinvloed.
Franky (4-5-2017 om 08:01)
@ Kees Ja waar doen die agenten toch moeilijk over, stel je voor dat het gripzakjes zijn waar 100 gram in past, dan is het toch bijna een kilo. ;-) Vergeet niet dat achter elke gram hennep ed. zware criminaliteit zit, prima dat ze het aanpakken.
Vlissinger (3-5-2017 om 22:22)
vandaag heb ik weer zo'n 40 man gezien dat geen richting aan gaf, en tientallen die appen achter het stuur. dat levert meer geld op dat een zakje gras..
@kees (3-5-2017 om 20:42)
Precies. Kappen nou met deze nonsense. Maar weetje hun "moeten" die gasten wel oppakken want dat is de (belachelijke) wet. Anders zitten hun snel zonder werk. Zelfs politie agenten zijn heus wel slim genoeg om in te zien dat dit beleid niet werkt en alleen maar geld kost. Je bent toch gewooon een koekebakker als je werk bestaat uit mannetjes van wiet beroven. En ondertussen wordt er ingebroken, zinloos geweld etc Kom op Politie het is tijd dat je jullie dit simpel weg weigeren.
kees (3-5-2017 om 18:34)
Hebben we niets beters te doen? Wat zijn 9 kleine zakjes hennep nu op 2 man. Dat is amper 4,5 zakje per persoon. Je kan beter controleren op smartfone gebruik in het verkeer. (ook fietsers controleren)
Cookie-instellingen beheren