Duo heeft 9 gripzakjes hennep in auto

Toegevoegd: 03-05-2017, 16.00 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Twee jonge mannen uit Middelburg zijn dinsdagavond in de Vlissingse Bloemenlaan aangehouden nadat in hun auto zakjes met hennep waren gevonden.

Surveillerende agenten stuitten rond 23.10 uur op het voertuig van de twee. Ze werden staande gehouden voor een controle en toen één van de portieren werd geopend kwam al snel een sterke henneplucht uit de auto. Volgens de politie werd vervolgens vlug duidelijk dat dit afkomstig was van een 9-tal gripzakjes met hennep.

De mannen (19 en 20 jaar oud) zijn bekenden van de politie. Ze stonden al te boek voor onder andere overtreding van de Opiumwet. Beiden zijn voor verhoor en nader onderzoek meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (5-5-2017 om 06:47)
Maak alle drugs legaal en zwaarder straffen op echte criminele mensen. Maar dit is schorem en kan de samenleving missen als kiespijn.
Robert (4-5-2017 om 18:24)
Vergeet niet dat die hier opgehemelde lui,dit vaak doen met een uitkering waar u en ik voor werken. Vaak komen ze uit landen waar wij maar enkele weken op vakantie naar toe gaan Ze heeeeel veel overlast veroorzaken,en ze ook niet kunnen rijden en lak hebben aan onze verkeersregels,en überhaupt aan onze regels,dus stevig aanpakken... En ja die drugs positivelingen ,ook vaak op kosten van de belastingbetaler,goed lezen vaak zeg ik... Die slaan de plank helemaal mis,het is troep en tuig.... Ja ja kom maar op met die stomme drugs promo praatjes,ik vindt dat de politie goed gewerkt heeft,een puntje van kritiek,dit doen ze inderdaad veeeeeel te weinig
Vliss (4-5-2017 om 16:47)
Flinke vangst van dat zeer gevaarlijke plantje. Goed bezig...
Ben (4-5-2017 om 12:47)
Misschien hebben die agenten die dag wel mensen beboet die geen richting aangaven of bellen in de auto. De 2 mannen waren bekenden van de politie dus is het normaal ze staande te houden en controleren. Als de verdachten die nacht iets anders hadden uitgespookt was het commentaar geweest "en waar is de politie als je er moeten zijn?!" Als er tijdens de controle wiet oid gevonden word zal dat in beslag moeten worden genomen. Je kan moeilijk zeggen "niet doen jongens, maar rij nu maar door en niet zo stout zijn"
Blower (4-5-2017 om 12:15)
@franky achter elke gram zit zware criminaliteit hahahaha ik moet hier wel om lachen! Want blowers zijn zo vervelend op straat, slopen de boel en vallen mensen lastig toch? En het zijn allemaal criminelen die blowen en wiet kopen Hahaha. Als de politie 9 flessen vodka had gevonden in de auto, wat was er dan gebeurd? Ja precies niks! Een ouder mag drinken bij z'n kind maar blowen is taboe!? Jezus wat scheef! Heb nog nooit een blowende ouder z'n kind zien mishandeld en/of verwaarlozen en geloof mij ik spreek uit ervaring! 2017 mensen welcme to the future.
Kees Korst (4-5-2017 om 12:08)
@Mijls: dat doet drank ook. En je mag drie of vier kratten bier zo in je auto vervoeren zonder probleem.