Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Arrestant tunnel had te veel gedronken

Toegevoegd: 05-05-2017, 10.58 uur - Update: 05-05-2017, 12.16 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - De persoon die vanochtend werd aangehouden na een melding over spookrijden in de Westerscheldetunnel is een Belgische man. Hij verkeerde onder invloed van alcohol.


Volgens de politie kwam rond 05.30 uur de melding binnen dat er een automobilist slingerend door de tunnel reed en daarbij ook tegen een wand was aangereden. Politiemensen troffen de man, een 60-jarige inwoner van Deurle, aan bij het einde van de tunnel. De man had inderdaad spook gereden en stond stil bij de slagboom. Hij zat nog achter het stuur.

De Belg bleek na een eerste ademanalysetest te veel te hebben gedronken. Hij is aangehouden en meegenomen naar het bureau voor een bloedonderzoek. De uitslag hiervan is nog niet bekend. Aan de tunnelwand is overigens geen schade ontdekt. Of de man daadwerkelijk tegen de wand is gereden is daarom onduidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
renee (5-5-2017 om 17:55)
Ik vraag me af op welke manier deze persoon kan spookrijden door de tunnel.Er is toch cameratoezicht? Ook dat hij aan gehouden is aan het eind van de tunnel,of is het verkeer zijn richting stil gelegd??Wie mij dat eens uitleggen?
gebruiker tunnel (5-5-2017 om 13:12)
Hoe kan het nu onduidelijk zijn of hij tegen de tunnelwand heeft aangereden ????? Is het camerasysteem dat ze nu (gaan) vervangen zo oud dat het niks meer doet ??
Cookie-instellingen beheren