Al tien arrestaties rond festiviteiten Vlissingen

Toegevoegd: 06-05-2017, 02.42 uur - Update: 06-05-2017, 03.07 uur

Drukte op het Vlissingse Bellamypark. Deze wildplasser had niet door dat de politie op hem stond te kijken.
Drukte op het Vlissingse Bellamypark.
1 2
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagavond en vannacht tijdens en rondom het Vlissingse Bevrijdingsfestival al zeker tien arrestaties verricht. Dat de politie via Facebook.

De politie hield zich vannacht onder meer bezig met wildplassers en dronken mensen die overlast veroorzaakten. Twee mannen die op het Bellamypark aan de haal gingen met een terrastafel kwamen er vanaf met een boete. Ze hebben de tafel weer op de juiste plaats teruggezet. Eerder op de avond hield men al een winkeldief aan.

Vrijdag werd daarnaast aan het begin van de avond al iemand opgepakt nadat deze in de buurt van de Timmerfabriek een EHBO'er zou hebben mishandeld. Hier werd een hardcorefeest gehouden. Dit werd overigens zo druk bezocht dat volgens de politie even na middernacht werd besloten geen nieuwe bezoekers meer binnen te laten.

Vannacht kreeg men ook nog een melding dat een man een vuurwapen bij zich zou hebben maar volgens de politie bleek er niets aan de hand te zijn. Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
edith (7-5-2017 om 09:18)
@Kees....veel inwoners moeten een nekschot krijgen.......Nee dit is hoog niveau!!! Hoe was het op andere festivals? 14 arrestaties in Wageningen , zij hebben gewonnen. Misschien was de politie in Vlissingen en Wageningen extra alert en met meer mensen,was hier het beveilingsprotocol extra aangescherpt vanwege andere verhitte discussies..In Middelburg schoppen ze een jongen van 14 in elkaar , niet te doen Middelburg levensgevaarlijk....en voetbal stadions kun je ook niet komen daar lopen echt de zware jongens die gooien vuurwerkbommen naar kinderen....Ik voel me veilig in Vlissingen!!
Zeeuwse (6-5-2017 om 20:58)
Ruim 35000 bezoekers en 10 arrestaties.....in plaats van de Vlissingers een nekschot te geven zoals meneer Kees oppert, zouden we ook kunnen kijken naar het feit dat er 34990 mensen er een geweldig feestje van hebben gemaakt. Het is maar hoe je het bekijkt......
klaar (6-5-2017 om 15:48)
stonden de camera 's aan ?
Jac (6-5-2017 om 12:54)
Die mensen hadden de boodschap van het bevrijdingsfestival dus niet zo goed begrepen.
Henk (6-5-2017 om 12:04)
Zou het ooit eens mogelijk zijn om ergens - en dan in Vlissingen in het bijzonder - een 'feest' te houden zonder dat daarbij een verschrikkelijke rotzooi wordt gemaakt ? Varkens maken minder troep in hun hok. Geeft wel een beetje het niveau aan ...
Kees (6-5-2017 om 11:30)
Vlissingen is en blijft een stad met uitschot waar veel inwoners eigenlijk een nekschot mogen hebben. Optreden door de politie wordt van hogerhand onmogelijk gemaakt. Wat wel mooi is aan vlissingen is het zicht naar de overkant zelfs de ruiter heeft zijn rug naar vlissingen gekeerd.