Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer dronken spookrijder Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 07-05-2017, 11.01 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Vanochtend vroeg is bij de Westerscheldetunnel opnieuw een Belgische spookrijder aangehouden. Vrijdag werd ook al een Belg opgepakt die door de verkeerde tunnelbuis had gereden.


Agenten kregen rond 04.55 uur de melding dat er in de Oostbuis van de Westerscheldetunnel een spookrijder reed. De auto zou terug rijden in de richting van Zeeuw-Vlaanderen. Agenten troffen de auto vervolgens desondanks toch aan bij de tolpoortjes. Een alerte medeweggebruiker bleek de spookrijder te hebben gewaarschuwd en naar de tolpoortjes te hebben begeleid.

De bestuurder van de auto, een 23-jarige man uit Ninove, werd aangehouden. Hij bleek namelijk te veel alcohol te hebben gedronken. Op het politiebureau blies de man 505 Ug/l. De politie is nog op zoek naar de automobilist die de spookrijder naar het tolpoortje heeft begeleid. Deze getuige kan zich melden op een politiebureau of contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
June (7-5-2017 om 14:10)
Direct rijbewijs innemen !!!!!!!
John (7-5-2017 om 13:52)
Gelukkig kunnen we gelijk al rijdend bellen in zo'n geval.
AntiGSM (7-5-2017 om 13:14)
We hebben dus 2 hele grote problemen: velen rijden onder invloed van alcohol en velen rijden onder invloed van de smartphone (minstens net zo erg en gevaarlijk). Het probleem is echter de handhaving: die ontbreekt - ligt niet aan de politie maar aan de (r)overheid. We zien gewoon een enorme toename van ongevallen (velen kunnen ineens niet meer op een rechte weg rijden) en velen blijken onder invloed te zijn of "onbekende oorzaak" - AHUM. Slechts in enkele gevallen een onwelwording waar niemand iets aan kan doen.
Bella (7-5-2017 om 11:35)
Lijkt wel een weddenschap: eerder gingen ze spookrijden op de autobaan, languit midden op de weg liggen, straatracen of treinsurfen. Is dit de nieuwe dodelijke moedproef geworden? Uiteraard moet je je dan wel eerst moed indrinken, anders ben je niet stupide genoeg!
Ha Ha Ha (7-5-2017 om 11:19)
Misschien een idee om een extra tolpoortje (met rijstrook direct naar Torentijd) te maken voor dronken Belgen? --" U gaat niet langs start, en ontvangt geeen 5.000 maar dient 5000 te betalen..."
yvonne (7-5-2017 om 11:08)
Nou,daar mogen ze dan snel wel iets gaan veranderen voordat er dode gaan vallen....Je zal maar frontaal op zo'n maloot knallen!!!
Cookie-instellingen beheren