Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man opgepakt voor beledigingen Middelburg

Toegevoegd: 08-05-2017, 11.05 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zondagochtend vroeg op bedrijventerrein Mortiere in Middelburg een man aangehouden nadat hij beledigingen had geuit.

Agenten reden rond 04.30 uur over de Klarinetweg. Ze zagen een personenauto opvallend rijgedrag vertonen en besloten hierop om de inzittenden te controleren. De bestuurder toonde zijn ID-bewijs, maar de 27-jarige bijrijder liep weg en weigerde in eerste instantie zijn identiteitsbewijs te tonen.

Uiteindelijk toonde de Middelburger zijn rijbewijs, maar hij uitte ook beledigingen. Daarom werd hij aangehouden. De man is, nadat hij was verhoord, ’s middags weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750