Aangehouden winkeldief bekent meer diefstallen

Toegevoegd: 10-05-2017, 20.15 uur

Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBUG - De winkeldief uit het Utrechtse uit Harmelen die zich vorige week bij de politie meldde als dader van een diefstal in Terneuzen blijkt verantwoordelijk te zijn voor meer diefstallen. Onder meer bij een winkel in Middelburg.

De man gaf zichzelf aan nadat hij zich had herkend op beelden bij Opsporing Verzocht. Het programma zocht tips over een diefstal bij juwelier Wijffels in Terneuzen. De man ontvreemdde daar diverse sieraden.

Na zijn aanhouding is hij naar Zeeland gebracht waar hij werd verhoord en de diefstal bekende. De sieraden had hij niet meer in zijn bezit. Vanuit het hele land werden er door agenten soortgelijke diefstallen bij het politieteam Zeeuws-Vlaanderen gemeld.

Nu blijkt dat de man nog zeven diefstallen heeft gepleegd waaronder één in 2013 in Middelburg. De man zit op dit moment in cellencomplex Torentijd, hij zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750