Winkeldief betrapt in Terneuzen

Toegevoegd: 11-05-2017, 12.18 uur

Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een winkeldief is woensdagmiddag aan de Noordstraat in Terneuzen op heterdaad aangehouden omdat hij goederen had gestolen bij de C&A en de Action.

Bij C&A liep een echtpaar de winkel binnen dat zag dat de verdachte zijn tas buitenom het alarmpoortje de winkel mee uit nam. Dit alerte echtpaar heeft toen een medewerker van C&A in kennis gesteld. Deze medewerker is vervolgens achter de verdachte aangelopen en heeft hem mee terug naar de winkel genomen. Daar bleek dat de goederen in de tas van de verdachte niet waren afgerekend.

De politie is nu op zoek naar het echtpaar die de diefstal heeft gezien. Aan hen het verzoek om telefonisch contact op te nemen met de politie in Terneuzen via 0900-8844. Zij kunnen dan verwijzen naar zaaknummer 2017­107380.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750