Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Politie zoekt doorrijder van ongeval Souburg

Toegevoegd: 11-05-2017, 16.46 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding in Oost-Souburg waarbij de veroorzaker heeft nagelaten zijn gegeven achter te laten voor de benadeelde.


De aanrijding vond vorige week vrijdag tussen 17.00 en 17.15 uur plaats op het Oranjeplein. De informatie die nu bij de politie bekend is, is dat een groter model personenauto in de kleur zwart achteruit reed tegen een geparkeerde personenauto. Na de aanrijding is de bestuurder van de zwarte personenauto weggereden.

De politie vraagt getuigen van deze aanrijding zich te melden via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W.D. Faasse (12-5-2017 om 07:20)
Zulke berichten lees je steeds meer jammer dat zulke mensen der verantwoording niet kennen die zoiets overkomt
Cookie-instellingen beheren