Geld gepind na overval Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 12-05-2017, 10.42 uur

Het slachtoffer werd vastgebonden op een stoel.
Het slachtoffer werd vastgebonden op een stoel.
1
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Na de overval halverwege vorige maand in Oud-Vossemeer is gepind met een bij de overval buitgemaakte pinpas. Dat meldt de politie.

De politie werd op zondagochtend 15 april naar de Molenstraat gestuurd nadat daar een alleenstaande bejaarde man was overvallen. De politie meldt nu dat de overval vrijdagavond al plaatsvond en dat de overvallers de slaapkamer van de man binnenstormden, hem wakker maakten en vervolgens vastbonden.

“De overvallers waren duidelijk op zoek naar geld en haalden de hele woning overhoop. Uiteindelijk gingen ze er alleen met de pinpas van de man vandoor. Er werd vervolgens in Bergen op Zoom gepind met de pas”, zo zegt de politie.

Aanstaande maandag besteed de politie in het Brabantse opsporingsprogramma 'Bureau Brabant' aandacht aan de zaak. Daarin zal nader worden ingegaan op de pinner, want die is vastgelegd op bewakingsbeelden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750