Politie haalt suïcidaal persoon van spoor

Toegevoegd: 13-05-2017, 15.02 uur

De politie bij het spoor.
De politie bij het spoor.
1
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft zaterdagmorgen vroeg bij Goes een suïcidaal persoon van het spoor gehaald. Dat meldt de politie via Facebook.

Volgens de politie bevond het slachtoffer zich op het spoor. Toen agenten ter plaatse kwamen stond de trein al stil. Deze had op tijd kunnen stoppen.

De persoon is vervolgens van het spoor gehaald en overgedragen aan professionele hulpverleners.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@john (15-5-2017 om 18:24)
Toepasselijke reactie John! Hopen dat iemand zijn leven weer op de rails krijgt terwijl die persoon net heeft geprobeerd heeft zijn leven op de rails te verliezen... :) Sterkte voor het slachtoffer en natuurlijk de machinist! Die zal ook wel hard geschrokken wezen!
John (14-5-2017 om 00:02)
Gelukkig is deze persoon gered. Hopelijk zal het hem/haar lukken om zijn/haar leven weer enigszins op de rails te krijgen en de moed vinden om door te gaan en weer een beetje geluk te vinden in het leven. Niemand verdient het om zo te sterven. Maar we leven in een verhardende, verwarrende en egoïstische wereld waarin mensen, die het vaak door een opeenstapeling van grote tegenslagen niet gemakkelijk hebben, het vaak maar uit moeten zoeken. In de loop der tijd kunnen zij het soms niet meer dragen en zijn alle hoop en moed verloren, zien geen uitweg meer en dat is in en in triest. Ieder mens is het waard om te leven.
chuckles (13-5-2017 om 19:47)
bekende overweg inmiddels, voor deze berichten, en voor de hulpdiensten :/
Joh, (13-5-2017 om 15:54)
Fijn dat de politie dit heeft kunnen doen, hoop dat deze persoon geholpen word.
Jo (13-5-2017 om 15:18)
Gelukkig was de politie er op tijd bij. Hopelijk kan deze persoon goed geholpen worden en zijn of haar leven een beetje terug krijgen.