Dronken automobilist zonder benzine op A58

Toegevoegd: 14-05-2017, 10.15 uur

Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft vannacht een dronken automobilist aangehouden die zonder benzine op de A58 stond ter hoogte van Goes.

Agenten van de politie zagen de auto zonder verlichting staan op de vluchtstrook. Het bleek dat de auto zonder benzine stond. In afwachting van de sleepwagen heeft de politie het voertuig beveiligd. Ondertussen moest de bestuurder blazen en blies hij een F-indicatie. Vervolgens is de man aangehouden waarna op het bureau een ademanalyse is gedaan.

Hieruit bleek dat de bestuurder drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Ook bleek dat zijn rijbewijs in 2003 ongeldig was verklaard. Er is een dossier opgemaakt en de verdachte zal zich over enkele maanden mogen verantwoorden bij de rechter.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
edwin (14-5-2017 om 21:06)
hoe is het mogelijk.zo iemand zal maar iemand aanrijden!!!!! Deze meneer blijkt dus gigantisch hardleers te zijn. gewoon financieel tot op het bot uitkleden.
kees (14-5-2017 om 17:13)
En zen rijbewijs kunnen ze niet afpakken. Wel langer inhouden. Een geluk zonder benzine kan hij niemand aanrijden. Wel een geluk dat hij naar de vluchtstrook is kunnen komen voor het zelfdegeld stond hij midden op de snelweg.
Tim (14-5-2017 om 12:56)
Verkeerde tank gevuld, foutje moet kunnen!