Weerbericht:
Zonnig. Zaterdag eerst mist, later geregeld zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee nepagenten opgepakt in Terneuzen

Toegevoegd: 14-05-2017, 10.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een fietser is zaterdagavond rond 20.15 uur in Terneuzen staande gehouden door twee nepagenten. De politie is op zoek naar meer mensen die aan de kant zijn gezet door het duo.


De fietser moest stoppen voor het Belgische tweetal op de Churchillaan. Omdat de fietser het niet vertrouwede dat hij aan de kant werd gezet door twee mannen met een legitimatiebewijs van de Belgische politie tipte hij de politiemeldkamer.

Agenten kwamen ter plaatse en hebben de nepagenten opgepakt. Het duo had politiespullen bij zich waaronder een zaklamp en set oortjes. Na stevige ondervraging kwamen daar nog vanuit hun auto een nepvuurwapen, een steekwapen, een blauw zwaailicht en andere politiespullen bij. De auto en alle andere goederen zijn in beslag genomen. De heren zijn ingesloten voor verhoor.

Eerder deze week is een andere fietser ook aan de kant gezet door agenten. Mogelijk betreft het hier dezelfde nepagenten. De politie vraagt daarom andere personen die iets soortgelijks meemaakten zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.M. BERBEN (14-5-2017 om 18:08)
Keihard aanpakken dergelijke nepperds en zo lang als mogelijk is in de cel vasthouden om zo ook een duidelijk voorbeeld te stelen voor eventuele na-apers.
Erik (14-5-2017 om 14:57)
@fred, voor wie je wel moet stoppen ? Voor de spoorbomen bij de brug als die openstaat, anders rij je zo pardoes het water in... ;-)
AD. (14-5-2017 om 14:47)
Het is niet zo slim om je op deze manier te legitimeren natturlijk en we weten allemaal dat je nooit contant moet betalen dus waarom ze dit deden snap ik niet goed maar ja het zijn belgen he.
fred (14-5-2017 om 10:32)
voor wie moet je wel stoppen ?
Cookie-instellingen beheren