Weerbericht:
Overwegend bewolkt, af en toe regen. Morgen enkele buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Traumaheli voor melding steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 14-05-2017, 22.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De Rotterdamse traumahelikopter is vanavond uitgerukt voor een melding van een steekpartij in Vlissingen.

Even voor 21.00 uur werden er twee ambulances opgeroepen voor het incident in de omgeving van het Fransen van de Putteplein. Volgens de politie was er een ruzie in de omgeving en kregen agenten een melding dat er iemand met een mes was gestoken.

Het slachtoffer was vervolgens een flatwoning binnengegaan en weigerde ieder medewerking aan het onderzoek. De opgeroepen helikopter en de ambulances zijn dan ook niet meer ingezet. De politie heeft vervolgens een verdachte aangehouden in een flatwoning aan de Van Hallstraat.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
de betaler (15-5-2017 om 08:26)
met zo'n instelling, ook alle kosten laten betalen
Bis Encore (15-5-2017 om 07:58)
mooi dat applaus voor de politie. dat de dader ondanks dat die in de boeien zit nog agressief probeert te trappen naar omstanders geeft aan dat die niet goed in zijn hoofd is, gelijk maar TBS de komende 20 jaar aub want messentrekkende gestoorden horen niet vrij op straat maar in een afgesloten tokkiedorp met aangrenzend werkkamp.