Honderden blaastesten, geen overtredingen

Toegevoegd: 15-05-2017, 17.22 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg heeft de politie dit weekeinde honderden blaastesten afgenomen maar geen van de gecontroleerde automobilisten bleek gedronken te hebben.

Tussen vrijdag 23.30 uur en zaterdag 01.45 uur werden in totaal 373 automobilisten aan de kant gezet. Dat gebeurde aan beide zijden van de Schroeweg.

Volgens de politie werd niemand betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (16-5-2017 om 14:19)
We zijn er blij mee! Nu nog de duizenden smokkies (smartphone-tokkies) pakken en dan wordt het echt veel veiliger op de weg! Dan heb je ook kans dat er dan gelijk eens wat meer richting wordt aangegeven want dat is ook belachelijk slecht tegenwoordig! Maar ja, niemand behkeurt het dus is het niet belangrijk! Dat ze je omver rijden als je als voetganger probeert bij een rotonde over te steken is niet belangrijk! Om maar niet te spreken van inhalen op de snelweg, natuurlijk! Dan doen we ook zonder richting aangeven!
ajs (15-5-2017 om 20:53)
dat is een goed bericht,wat niet wil zeggen dat we op onze laauweren kunnen rusten, als vrijwilliger bij vvn ervaren dat je bijdrage met blaastesten absoluut iets oplevert ,, bob tour " ...! op evenementen etc jammer dat hier niet meer financien voor vrij gemaakt worden. het is wel ontzettend belangrijk!!!!!!!!!!!
Jimmy (15-5-2017 om 18:07)
Dat snap ik, geen overtredingen! Wie stuurt er dan ook 2 snotneuzen op pad met een alcoholapparaat die na 3keer blazen nog steeds enkel een foutmelding aan geeft.
Karin (15-5-2017 om 17:47)
Alcohol is al sinds de jaren 90 niet het grootste probleem, drugs word veel meer gebruikt
P van D (15-5-2017 om 17:44)
Hahaha en hoe zat het met de DRUGS !!! 3 miljoen mensen blowen of gebruiken soft-drugs in NL dat betekend er waarschijnlijk 2 miljoen per dag onder invloed van drugs aan verkeer deelnemen.. ja dan snap ik wel alcohol niet het grootste probleem meer is maar alleen daar word op gecontroleerd !!! Denk je zo in Vlissingen alleen al 50.000 rijbewijzen in kan vorderen voor alle blowende type's !