Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Groepje met ammoniak bespoten bij Albert Heijn

Toegevoegd: 16-05-2017, 08.19 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de Albert Heijn aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg zijn maandagmiddag enkele personen bespoten met een vloeistof, vermoedelijk ammoniak. Dat meldt de PZC.


Het incident vond kort voor 17.00 uur plaats in de buurt van de lift waarmee mensen van de supermarkt naar de parkeerplaats kunnen. Een man die uit de lift kwam zou met een waterpistool op een groepje jongeren hebben gespoten.

Er werd een ambulanceteam opgeroepen om zich over de betrokken personen te ontfermen. Vier personen zouden zijn onderzocht. De dader ging er op een fiets vandoor. Hij is nog niet aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
djon (16-5-2017 om 13:41)
tja is jammer dat die gekken er zijn lang leven de bezuiniging maar op knopen beste remedie stelletje mafkezen
Kees (16-5-2017 om 12:24)
Er hangen daar genoeg camera's dus de dader moet te achterhalen zijn. Ik hoop dat iemand de politie net effe voor is en de ambulance belt voor dit persoon. Aanklagen voor poging tot zware mishandeling.
Mark (16-5-2017 om 12:18)
Echt al die achterlijk debiele opsluiten in een gesloten inrichting en een isoleercel!!!!!
wim (16-5-2017 om 08:35)
wat een gekken lopen er rond er zijn er meer vrij dan dat er binnen zitten dit moet gestopt worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren