Groepje met ammoniak bespoten bij Albert Heijn

Toegevoegd: 16-05-2017, 08.19 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de Albert Heijn aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg zijn maandagmiddag enkele personen bespoten met een vloeistof, vermoedelijk ammoniak. Dat meldt de PZC.

Het incident vond kort voor 17.00 uur plaats in de buurt van de lift waarmee mensen van de supermarkt naar de parkeerplaats kunnen. Een man die uit de lift kwam zou met een waterpistool op een groepje jongeren hebben gespoten.

Er werd een ambulanceteam opgeroepen om zich over de betrokken personen te ontfermen. Vier personen zouden zijn onderzocht. De dader ging er op een fiets vandoor. Hij is nog niet aangehouden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (17-5-2017 om 22:52)
@vlissinger, ja ik snap het best wl hoor. Zulke acties vragen om reacties. De softe manier van straffen hier in nederland helpt helemaal niets. Ik wil jouw reactie wel eens zien als het om bekenden van jou gaat . Ik durf wel te zeggen dat ik in zulke gevallen zeker op zoek zou gaan naar de dader...... @schouwen, uit welke hoek dan?? De dader was iig blank mocht je dat bedoelen.
schouwen (17-5-2017 om 08:44)
amoniak spuiten op mensen? ik hoop dat het geen urine was. dat is wel de ultieme vernedering. ik wil niet graag met de vinger wijzen ,maar ik vermoedt al wel uit welke hoek dit soort komt.
T4 (16-5-2017 om 20:54)
Het is wel vaak raak daar zo. Pas geleden nog een jonge voor niets in elkaar geslagen. Nu dit en het gebeurt wel vaker in die hoek. Zou het niet zijn dat de dader daar ergens in de beurt woont. Misschien dat de politie daar eens een beetje onopvallend gaat rond rijden.
Rick Roll (16-5-2017 om 17:54)
Tja, maar jezelf beschermen tegen dit soort gekken is niet toegestaan; Dan ben je volgens de wet net zo erg... Weer een reden waarom onze overheid incompetent is. Ze importeren duizenden uit oorlogsgebieden, maar de normale burger heeft totaal geen middelen ter bescherming...
Vlissinger (16-5-2017 om 16:01)
Kees begrijpt er veel van... je wilt zware mishandeling bestraffen, maar je wenst ook zware mishandeling voor deze persoon? houd dan gewoon je mond xD
helena (16-5-2017 om 14:13)
wat is dit voor een gek die dit doet oppakken die hap en binnen en niet meer buiten laten. hopende voor de betrokkenen dat ze geen schade hebben opgelopen zoals brand wonden of zoiets dergelijks met wat voor een agressief goedje deze persoon dan ook bezig is geweest.