Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Paard vast in sloot Sint-Philipsland

Toegevoegd: 17-05-2017, 17.02 uur - Update: 17-05-2017, 17.22 uur
Het paard stond na de inzet van de brandweer na een uur weer op het droge.
Het paard stond na de inzet van de brandweer na een uur weer op het droge.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

SINT-PHILIPSLAND - De brandweer is vanmiddag een uur bezig geweest om bij de Henriëttedijk in Sint-Philipsland een paard uit een sloot te halen.


Volgens de Veiligheidsregio Zeeland bevond het dier zich in een circa twee meter brede sloot die vrijwel droog stond, maar wel erg drassig was. Er werden twee tankautospuiten en een duikwagen opgeroepen om te helpen.

Het bleek echter niet eenvoudig om het dier uit de sloot te halen en daarom werd ook een dierenarts ter plekke gevraagd. Rond 14.00 uur stond het paard weer op het droge en kon het verder worden verzorgd. Volgens de brandweer maakt het paard het naar omstandigheden goed.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren