Vrouw met kind op de vlucht voor boze ex

Toegevoegd: 17-05-2017, 17.04 uur

Door: Roland de Jong

KERKWERVE - Een vrouw is vannacht met haar kind op de vlucht geslagen toen haar ex-man vernielingen pleegde bij haar woning.

Volgens de politie kwam tegen 23.00 uur een eerste melding binnen van huiselijk geweld. “Er zou sprake zijn van een mogelijke mishandeling in de woning. Agenten konden toen echter niets constateren”, zo vertelt de politie.

Na middernacht kreeg de meldkamer opnieuw een melding. “Er was onenigheid bij de woning en er zouden ruiten gesneuveld zijn. Een ruit naast de keuken was ingeslagen en de 41-jarige Rotterdamse verdachte had snijwonden”, aldus de politie.

De bewoonster en een kind waren uit de woning gevlucht. De politie heeft de ex-man rond 01.00 uur opgepakt. Hij is ingesloten voor verhoor.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anita (18-5-2017 om 17:43)
Hopelijk worden ze bij de rechtbank wakker en sluiten ze zulke imbecielen wat langer achter de tralies . Mijn ex heeft mij zo mishandeld dat er 27 operaties volgde en wat kreeg hij 6 maanden maar wij levenslang
michelle (17-5-2017 om 19:33)
Het is wat met al die exen!
AD. (17-5-2017 om 18:58)
Dan ben je toch een grote jongen he om je kind te gebruiken om je ex te pesten. \\\at een watje.