Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon naar ziekenhuis na schuurbrand Groede

Toegevoegd: 17-05-2017, 17.10 uur
Door: Roland de Jong

GROEDE - Na een brand in een schuur in Groede is vanmiddag één persoon naar het ziekenhuis gebracht. Een ander kon ter plekke worden behandeld.


De brand woedde in een grote schuur aan de Barendijk en werd rond 14.10 uur ontdekt. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland ontstond de brand tijdens werkzaamheden. De schuur wordt momenteel verbouwd om er appartementen in te maken. "Tegen de gevel is gevelbeplating aangebracht waartussen vlas is aangebracht als isolatiemateriaal. Hierin was brand ontstaan", aldus de Veiligheidsregio.

De brandweer moest sloopwerkzaamheden verrichten om de brand te bereiken. Gezien de warme weersomstandigheden werden daarom extra brandweerlieden opgeroepen. Er werd opgeschaald naar grote brand. De ambulancedienst heeft twee personen behandeld voor rookinhalatie. Zoals gezegd moest één van de twee mee naar het ziekenhuis.

Rond 16.05 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren