Zeeland-West-Brabant krijgt nieuwe politiechef

Toegevoegd: 17-05-2017, 21.43 uur

Politiechef Hans Vissers (63) stopt op 1 oktober.
Politiechef Hans Vissers (63) stopt op 1 oktober.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie-eenheid Zeeland-West-Brabant krijgt een nieuwe chef. De huidige politiechef Hans Vissers (63) stopt op 1 oktober. Hij blijft vervolgens nog tot eind 2018 aan. 

Vissers startte zijn loopbaan bij de politie in Eindhoven. Hierna werd hij plaatsvervangend korpschef en nadat hij interim-korpschef was geweest in Zeeland werd hij in 2011 kwartiermaker voor de nieuwe politieregio Zeeland-West-Brabant. Sinds 2013 werd hij chef van deze regio.

Na 1 oktober zal Vissers zich nog een jaar bezighouden met onder meer de portefeuilles forensische opsporing en politiesamenwerking met België en Frankrijk.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet Polletiek (18-5-2017 om 01:18)
Wat is deze meneer méér dan iemand van dezelfde leeftijd, die beloofd is met 40 jaar met pensioen te mogen gaan en door de regering verplicht is om nog 10 jaar langer door te werken? Is dit weer een voorbeeld van meten met 2 maten of heeft deze man zoveel provisie van de boetes opgestreken??????
Tommy (17-5-2017 om 22:41)
Fijn! De politie in Zeeland zat nooit te wachte op Vissers. Binnenkort gaat de vlag uit op de Zeeuwse politiebureaus!