Scooterrijdster botst met auto in Middelburg

Toegevoegd: 17-05-2017, 21.49 uur - Update: 17-05-2017, 21.53 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op een kruising in Middelburg is woensdagmiddag een scooterrijdster gewond geraakt bij een botsing met een personenauto.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 15.55 uur op de kruising van de Spinhuisweg met de Torenweg. Op dit kruispunt gebeuren met enige regelmaat (bijna-)ongelukken.

De scooterrijdster kon ter plekke door de ambulancedienst worden behandeld en hoefde dus niet mee naar het ziekenhuis. De politie leidde het overige verkeer langs de ongevalslocatie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (18-5-2017 om 14:16)
Ik kom al 20 jaar bijna dagelijks over dit kruispunt, nog nooit een (bijna-)ongeluk gehad. Gewoon goed uit de doppen kijken, dan is het prima. Helaas is dat iets wat veel weggebruikers nalaten.
Spinuus (17-5-2017 om 23:38)
Dit is ook echt zwaar onoverzichtelijk zeker nu alles weer gegroeid is. Als een scooter een beetje harder gaat zit je bovenop elkaar. Ik let altijd heel goed op daar toch heb ik het ook een keer bijna gehad.