Weerbericht:
Zaterdag perioden met zon en droog, zondag kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek na vondst zwaargewonde

Toegevoegd: 18-05-2017, 14.26 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De technische recherche doet momenteel onderzoek in een flatwoning in Vlissingen. Eerder vanmiddag werd hier een zwaargewonde aangetroffen.


Het slachtoffer bevond zich in een flatgebouw aan de Singel. Volgens de politie was er sprake van een reanimatiemelding. Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke. De gewonde is met spoed per ambulance naar Arnemuiden gebracht. Bij de Oude Rijksweg werd de gewonde overgedragen aan het team van de traumahelikopter uit Rotterdam.

De politie zette al snel de directe omgeving van het portiek van het flatgebouw af met linten. De technische recherche is inmiddels met twee bussen ter plekke en doet onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren