Man gewond door dalende slagboom Middelburg

Toegevoegd: 18-05-2017, 19.34 uur

Het slachtoffer is per ambulance naar Goes gebracht.
Het slachtoffer is per ambulance naar Goes gebracht.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vanmiddag een man gewond geraakt toen hij werd geraakt door een dalende slagboom. Dat meldt de politie.

Het incident vond rond 12.30 uur plaats bij het P+R-terrein aan de Segeerssingel, vlakbij het Middelburgse NS-station. De man werd geraakt op de borst en er werd een ambulanceteam opgeroepen om hem te behandelen.

De gewonde werd uiteindelijk ter observatie naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis in Goes gebracht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verrassing (20-5-2017 om 12:57)
Sorry hoor, ik was er niet bij, maar ik vind dit wel een domme actie. Hoe kun je in vredesnaam een slagboom tegen je borst krijgen! Kijken we niet meer uit tegenwoordig. Dit parkeerterrein is alleen toegankelijk voor auto's, dus als je een slagboom tegen je borst krijgt heb je daar niks te zoeken als fietser of voetganger. Ik blijf met echt verbazen over de "oplettende" mensheid.
P (20-5-2017 om 08:19)
De borst? Dan of keek hij niet voor zich uit of reed er gewoon tegen aan. Hoe dan ook, zo dom is niemand.
wim (20-5-2017 om 07:57)
Altijd goed kijken of er nog een komt maar toch gebeurt het toch weer
JP (19-5-2017 om 14:33)
@ Ronnie, heb jij het bericht goed gelezen? De man werd geraakt op de borst... Je betaald natuurlijk enkel als je het terrein wilt verlaten met een auto (als het betaald parkeren is). Het lijkt mij vrij lastig om door een slagboom op de bost geraakt te worden in een auto, zelfs in een cabrio is dit niet mogelijk. Het kan dus enkel lopend of fietsend gebeurd zijn en was dus geen poging tot "stelen" zoals jij het noemt.
Bart (19-5-2017 om 12:13)
@Ronnie: Goed verhaal, man..... Kunnen we niks mee.
Ronnie (19-5-2017 om 10:06)
is dit echt gebeurd ? ik dacht dat dat alleen op internet idiot drivers fail video's was. maar je hoort zoveel over nog even snel achter je voorganger snel door de slagbomen glippen om maar niet te hoeven betalen = stelen. ik vraag me af of dit ook goedkoop was ? ach, weer een goedkoop excuus om de ziektekosten verzekeringen op te schroeven.