Vermiste watersporters blijken in diepe slaap

Toegevoegd: 19-05-2017, 11.12 uur

Met de Belgen bleek niets aan de hand te zijn.
Met de Belgen bleek niets aan de hand te zijn.
1
© Foto: KNRM Veere
Door: Roland de Jong

VEERE - De bemanning van de KNRM-reddingboot 'Oranje' is vannacht op zoek geweest naar een groepje Belgische watersporters en hun vaartuig. Uiteindelijk bleek er niets aan de hand te zijn.

De groep was rond 03.00 uur zonder verlichting vanuit de jachthaven vertrokken naar een eilandje op het Veerse Meer. Toen men rond 03.50 uur nog niet was teruggekeerd en het niet meer lukte om telefonisch contact te leggen werd de hulp van de KNRM ingeroepen.

Het bootje werd vervolgens aangetroffen bij de Schutteplaat. “De drie maakten het goed en hadden zelfs hun tentje neergezet. Ze waren in diepe slaap en zich van geen kwaad bewust”, aldus de KNRM.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. Winter (19-5-2017 om 14:05)
en toen kregen ze een bekeuring voor het varen zonder licht, wildkamperen en het verblijven op een eilandje na zonsondergang wat ook verboden is. of was het weer knuffeltijd met de onverantwoordelijke overlastgevers en werd er warme chocolademelk en een kacheltje gebracht naar de "slachtoffers" ?
sonja (19-5-2017 om 12:16)
Blijkt toch steeds weer een dom volkje, die Belgen. Kunnen niet bedenken, dat ze vermist worden, net als met die duikers, laten gewoon niets van zich horen , snugger hoor!