Man mishandeld bij Keersluisbrug Vlissingen

Toegevoegd: 19-05-2017, 15.36 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de Keersluisbrug in Vlissingen is afgelopen dinsdagmiddag een man mishandeld. De politie heeft een signalement verspreid van de dader.

Het slachtoffer van de mishandeling, een 24-jarige Vlissinger op een snorscooter, stak rond 15.00 uur over op de fietsoversteekplaats bij de Keersluisbrug. Tijdens het oversteken kreeg de man een klap in zijn gezicht van een hem passerende fietser. De fietser reed vervolgens weg in de richting van het centrum van Vlissingen.

Omdat er voor de verschillende verkeerslichten op de kruising mensen stonden te wachten, hoopt de politie dat er mensen zijn die het voorval hebben gezien. De politie is namelijk nog op zoek naar de dader. Deze was 1.70 tot 1.75 meter lang en mogelijk van Indische afkomst.

Volgens de politie was de dader tussen de 40 en 50 jaar oud en droeg deze een wit t-shirt en een blauwe spijkerbroek.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (20-5-2017 om 22:12)
@P Het fietspad is wel degelijk 1-richting! Ga anders eens kijken naar het verkeersbord, dit kan ook via Google Streetview.
P (20-5-2017 om 08:16)
Het is daar geen 1 richtings verkeer want het is een oversteek plaats, je mag niet de brug over naar rechts tegen het fiets verkeer in. Dus nee deze man had zijn handjes thuis moeten houden, en de jongen had gewoon zijn telefoontje moeten pakken en een foto maken of bij de fietser blijven met de politie aan de lijn. Maar camera beelden van de brug kunnen ook helpen.
Moeder (19-5-2017 om 19:37)
Nou ja zeg! Waarom??
J. (19-5-2017 om 19:02)
Het is daar 1-richting verkeer voor (snor)fietsers aan de zijde van het kanaal. Dagelijks negeren velen het inrijverbodsbord, mogelijk dat dit voor de dader vandaag druppel was?
Kinds (19-5-2017 om 18:21)
Die man vond dat de ander warschijnlijk heel het pad nodig heeft, zie je vaak vergeten ze dateer nog tegenliggers zijn die ze versperren.