Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in de loop van de middag droger
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Reanimatie na ernstig ongeluk Nieuw-Namen

Toegevoegd: 21-05-2017, 05.31 uur - Update: 21-05-2017, 11.42 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - Na een eenzijdig auto-ongeluk in het Zeeuws-Vlaamse Nieuw-Namen is vannacht iemand gereanimeerd.


Het ongeluk vond plaats op de Langestraat, vlakbij de kruising met de Petrusstraat en het buurtschap Prosperdorp op de grens met België. Het slachtoffer werd rond 04.00 uur naast de auto aangetroffen door een voorbijganger. Volgens de politie werd de gewonde vermoedelijk uit de auto geslingerd. Het voertuig lag op zijn kop in een sloot. 

Er werden verschillende brandweerploegen en ambulances opgeroepen. Ook twee duikteams en een traumahelikopter werden gealarmeerd. Volgens de politie is het slachtoffer eerst gereanimeerd en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie sloot na het ongeluk de Langeweg volledig af. Tegen 07.00 uur werd gestart met het sporenonderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (21-5-2017 om 08:23)
Dan mag ie van geluk spreken dat er op dat tijdstip iemand langs kwam. En weer geen gordel aan!? Dat wordt duimen of ie het red. Sterkte aan alle betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren