Arrestatie verdachte zware mishandeling skatebaan

Toegevoegd: 21-05-2017, 10.02 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft een 41-jarige man uit Middelburg aangehouden vanwege de zware mishandeling vrijdagmiddag op een skatebaan in de wijk Veerse Poort in diezelfde plaats.

Het 16-jarige slachtoffer zou vrijdag rond 15.45 uur bij de skatebaan aan de Grote Sternstraat door een man zijn toegetakeld nadat hij in botsing was gekomen met een kind. Diverse mensen waren getuige van het voorval en na een getuigenoproep gisteren meldden zich mensen met informatie die leidde naar de 41-jarige man.

De verdachte werd zaterdag rond 17.30 uur aangehouden in het centrum van Middelburg. De man is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar is van hem een verklaring opgenomen. De man zit nog vast en zal ook vandaag nog gehoord worden door de politie.

Het slachtoffer van de mishandeling ligt nog in het ziekenhuis. Familieleden hebben zaterdag aangifte gedaan bij de politie. De 16-jarige jongen heeft breuken in zijn kaak en oogkas opgelopen tijdens de mishandeling. Ook heeft hij een hersenschudding.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (25-5-2017 om 01:27)
Tuurlijk Bram, vertel jij maar even heel stoer vanachter je computer hoe andere mensen hadden moeten handelen. Alsof jij op dat moment zo gehandeld had. Om dan van zo'n doorgesnoven idioot ook nog een paar stoten te krijgen zeker. Heel schattig dat je het zo zegt, maar je zou moeten weten dat de realiteit toch iets anders ligt.
Bram (21-5-2017 om 11:34)
Wat een helden we zien het gebeuren maar grijpen niet in Om daarna anoniem de politie te bellen ze hadden gelik moeten ingrijpen dan had die jongen waarschijnlijk nu niet in het ziekenhuis gelegen Het lijkt wel of de Nederlander steeds laffer word gewoon gelijk ingrijpen als je zoiets ziet gebeuren