Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 20 km

Vrachtwagen en auto botsen bij Tholen

Toegevoegd: 22-05-2017, 14.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - De hulpdiensten zijn vanmiddag uitgerukt voor een melding van een ongeval op de Nieuwe Postweg (N286) bij Tholen.


De botsing vond rond 12.10 uur plaats bij de stoplichten ter hoogte van de Reimerswaalseweg. Door nog onbekende oorzaak kwamen een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. De brandweer van Tholen en Sint Annaland zijn uitgerukt omdat er mogelijk sprake was en een beknelling. Ook de Rotterdamse traumahelikopter is uitgerukt maar kon al weer snel omkeren omdat de inzet hiervan niet nodig was.

Ter plaatse troffen de hulpdiensten een zwaar beschadigde personenauto aan. Het is onduidelijk of er iemand gewond is geraakt. Zowel de auto als de vrachtwagen zijn weggesleept. Het verkeer is enige tijd over één rijbaan omgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750