Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Fietsen aan brug gehangen in Middelburg

Toegevoegd: 24-05-2017, 11.45 uur
De gemeente heeft zich over de fietsen ontfermd.
De gemeente heeft zich over de fietsen ontfermd.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een groep baldadige jongeren heeft vannacht in Middelburg diverse fietsen aan een brug gehangen.


Volgens de politie haalden de jongeren de fietsen tussen 01.30 en 02.30 uur uit de wijk Dauwendaele. De fietsen werden vervolgens aan een brug bij de Bluesroute in de aangrenzende wijk Mortiere gehangen. Volgens de politie zijn verschillende fietsen beschadigd geraakt en heeft de gemeente Middelburg zich over de tweewielers ontfermd.

De politie roept gedupeerden op om zich te melden. Ook wordt de verdachten aangeraden om zich uit eigen beweging te melden. "Wij hebben een filmpje waarop de verdachten te zien zijn en wij roepen hen op om zich te melden bij de politie Middelburg."


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tonnie (28-5-2017 om 23:53)
Humor ten koste van een ander, geweldig.
Adje (27-5-2017 om 17:30)
@Exportzeeuw, als je dit echte grappige of leuke vindt dan jammer dat misschien jouw auto of motor was niet meegenomen en misschien in de sloot gereden. Misschien denk je dan wat anders over . Als je de verhaal van ano lezen vindt je de actie van de idiooten nog grappig.
Archaios (25-5-2017 om 10:45)
Dit vind ik nou echt humor hebben! Ludieke actie. Nee, gelukkig geen plofkraak of geen winkeloverval. Wat is nou toch mooier om zoiets te zien. Kom op mensen niet zo zwartgallig zeg. Als het hier bij blijft zal het wel loslopen....
ano (24-5-2017 om 23:29)
Helaas zit mijn fiets hier ook tussen, en ik heb geen geld voor een nieuwe fiets. Godzijdank is hij gevonden en hoef ik niet een jaar zonder fiets te zitten omdat ik geen nieuwe kan betalen. Mensen die dit leuk vinden kunnen er waarschijnlijk niet om lachen als het hen overkomt..
Richard (24-5-2017 om 22:30)
ik lach hier helemaal niet om; zou je ook nog lachen als het je eigen fiets betrof. Hopelijk kunnen ze er een paar een taakstraf geven om verplicht fietsen te poetsen o.i.d. Gewoon afblijven van andermans spullen !
Verrassing (24-5-2017 om 20:15)
@exportzeeuw: lekker figuur bent u, moet allemaal kunnen. En dat er een aantal fietsen schade hebben, ach ja, wat maakt het uit, toch? Dat noem ik geen humor meer maar doodgewoon vandalisme. Die gasten gewoon een oranje vest aantrekken met de tekst "ik ben een grote kleuter" en vervolgens lekker de stad laten schoonbezemen. Afblijven van andermans spullen!!
Cookie-instellingen beheren