Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder zwaargewond na botsing tegen boom

Toegevoegd: 24-05-2017, 23.35 uur
Door: Manfred Berrevoets

STAVENISSE - Een bestuurder van een bestelbusje is vanavond bij Stavenisse zwaargewond geraakt na een botsing.


Het eenzijdige ongeval vond rond 21.10 uur plaats op de Rijkebuurtweg. Omdat de bestuurder bekneld zat in het voertuig is de brandweer uitgerukt. Ook is er een ambulance en een traumahelikopter ter plaatse geweest.

Het zwaargewonde slachtoffer is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is verder niks bekend. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (25-5-2017 om 20:26)
Het zal afnemen als mensen stoppen om dronken te rijden en ook hun snelheid aanpassen daarnaast is telefoon gebruik ook een oorzaak.. Ben blij dat het een eenzijdig ongeval is, je moet er toch aan denken dat er een toevallige passant de dupe van zou worden.
cq (25-5-2017 om 15:40)
Het zoveelste eenzijdige ongeval, het houd niet op?
Cookie-instellingen beheren