Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksterweekeinde, zondag tijdelijk wat meer bewolking
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Enorme ravage bij busongeluk A58

Toegevoegd: 25-05-2017, 08.41 uur - Update: 25-05-2017, 10.06 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Een bus is vanmorgen op de A58 bij Rilland op een mobiel signaleringsportaal gereden. De chauffeur is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond rond 07.20 uur plaats op de Rijksweg in de richting van Bergen op Zoom. De brandweer is met spoed uitgerukt omdat de chauffeur mogelijk bekneld zat in het voertuig. De gewonde man is door brandweer bevrijd en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De harmonicabus had geen passagiers aan boord.

De mobiel signaleringsportaal stond op de snelweg om het verkeer naar één rijbaan te loodsen. De vangrail in de middenberm moest worden gerepareerd. Aanvankelijk kon het verkeer nog passeren, maar om 8:30 uur is de rijbaan van de A58 richting Bergen op Zoom tussen Rilland en knooppunt Markiezaat in zijn geheel afgesloten. Hoe lang dit nog duurt is niet bekend. Het verkeer kan omrijden via de naastgelegen N289.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse om de bus weg te slepen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lia (28-5-2017 om 17:49)
Het wordt tijd dat er geen signaal meer is in de auto om te kunnen bellen of gebeld te worden, wie wat ook doet of niet doet, het merendeel zit achter het stuur met zijn smartphone te kloten, kijk maar naar stop politie, Je speelt met andermans leven, je bent ook verantwoordelijk voor andere mensen op de weg al denken velen dat niet.Die enorme telefoon verslaving heeft al veel mensen het leven gekost..
walter (27-5-2017 om 15:20)
@Nina, dus jij denkt dat alleen vrachtwagenchauffeurs met hun telefoon bezig zijn? het zijn niet alleen vrachtrwagenbestuurders, ook automobilisten zitten met hun telefoon te kloten, of brieven te lezen of andere dingen die niet in het verkeer thuis horen.ik ben zelf vrachtwagenchauffeur, en zit nooit te bellen of te smsen achter het stuur, terwijl ik aan het rijden ben
Ik (25-5-2017 om 19:05)
Ik denk dat de meeste eens na moeten denken voor ze een reactie plaatsen. Lekker kortzichtig. We weten allemaal zo goed wat er gebeurd.
Nina (25-5-2017 om 15:13)
Ik ben pas nog bijna aangereden door vrachtwagen terwijl we 120km per uur gingen. Ik wou hem passeren en hij zag me compleet over het hoofd omdat hij met zijn telefoon bezig was. Hij kwam dus plots ook naar links en ik moest vol op de rem. De auto begon natuurlijk te zwalken. maar raakte niet in een slip . Ik dacht echt dat mijn laatste uurtje geslagen had, Gelukkig had de persoon achter mij het zien aankomen, zodat deze niet vol in mijn achterkant zat. Toen ik de chauffeur voorbij ging, bleek dat hij het hele voorval niet bemerkt had en dat hij doodleuk nog steeds bezig was met zijn mobiel. Zie heel vaak dat chauffeurs van grote voertuigen bezig zijn met alles behalve opletten, ze voelen zich denk ik heel veilig in hun gevaartes.
ad (25-5-2017 om 15:04)
Al die vooroordelen. STERKTE voor de chauffeur...
Cyn (25-5-2017 om 11:55)
Was ook mijn idee.... weer iemand die niet op heeft zitten letten? Zo'n ding op de weg staat er meestal niet ineens en die zie je ruim van te voren al aankomen.