Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

A58 Rilland weer open na busongeluk

Toegevoegd: 25-05-2017, 12.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - De A58 bij Rilland, die was afgesloten na een busongeluk, is weer open. De ravage is opgeruimd.


Vanmorgen rond 07.20 uur reed een chauffeur van een passagiersbus op een mobiel signaleringsportaal. De brandweer heeft de gewonde man uit de bus bevrijd waarna hij met onbekend letsel naar het ziekenhuis is gebracht. De mobiel signaleringsportaal stond op de snelweg om het verkeer naar één rijbaan te loodsen. De vangrail in de middenberm moest worden gerepareerd na een eerder ongeval vannacht.

De harmonicabus had geen passagiers aan boord. Voor de berging van de ravage is de snelweg tot 12.00 uur afgesloten geweest, hierna is er één rijstrook opengesteld voor het verkeer. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de bus en het signaleringsportaal geborgen. Door de afsluiting ontstonden diverse files.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kliko (25-5-2017 om 12:43)
mooi weer zo,n oude bak van de weg af. Vernieuwen TCR......
Cookie-instellingen beheren