Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeval Stavenisse was dronken

Toegevoegd: 25-05-2017, 16.11 uur
Het ongeval in Stavenisse gisteravond.
Het ongeval in Stavenisse gisteravond.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Manfred Berrevoets

STAVENISSE - De bestuurder van de bestelauto die gisteravond tegen een boom was gereden bij Stavenisse reed onder invloed van alcohol. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt. Het gaat om een 29-jarige man uit de gemeente Tholen.


De man raakte bij de aanrijding zwaargewond nadat hij met zijn bestelbusje op de Rijkebuurtweg uit de bocht was gevlogen en vervolgens tegen een boom tot stilstand kwam. Opgeroepen agenten troffen het slachtoffer bekneld aan in zijn voertuig.

De brandweer moest er aan te pas komen om hem uit zijn benarde positie te halen. Vervolgens is de man overgedragen aan het ambulancepersoneel en de arts van de traumaheli. Na de eerste hulpverlening is de gewonde met de ambulance naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht.

Omdat de bestuurder vermoedelijk veel te veel gedronken had zijnde agenten meegegaan naar het ziekenhuis om hem daar een bloedtest af te nemen. Dat is uiteindelijk niet meer gelukt omdat de man direct allerlei onderzoeken moest ondergaan. Zijn auto is total loss en moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (25-5-2017 om 21:22)
Je zal zo'n gek maar tegenkomen! Hoop dat hij hersteld en zijn zegeningen telt.
wim (25-5-2017 om 18:10)
misschien leert deze man het op de harde manier glaasje op laat je rijden sterkte ermee
Cookie-instellingen beheren