Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 86 km

Gewonden bij botsing N61 IJzendijke

Toegevoegd: 25-05-2017, 16.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

IJZENDIJKE - Bij een botsing op de N61 ter hoogte van IJzendijke zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt.


Rond 13.00 uur vond er ter hoogte van hectometerpaaltje 5,7 een aanrijding plaats. Een bestuurder van een personenauto botste door nog onbekend oorzaak op zijn voorganger. De brandweer is uitgerukt omdat er mogelijk iemand bekneld zat in een voertuig. Van één van de auto’s is dan ook het dak afgeknipt om de gewonde te bevrijden.

Er zijn drie ambulances ter plaatse geweest om de gewonden te behandelen. Twee personen zijn met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De N61 is tijdens het ongeval volledig afgesloten geweest. Het verkeer is omgeleid. Nadat de voertuigen waren geborgen kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (25-5-2017 om 22:40)
Op dat punt kun je niet botsen op je voorganger. Het is een punt waar geritst wordt. De enige reden is slecht opletten (praten, gsm gebruik) en zondagsrijders die de boel ophouden: 70 rijden waar je 100 mag. Of auto's waarvan opeens de remlichten oplichten op een lege weg voor hen. Slecht rijgedrag!
Tom (25-5-2017 om 20:45)
De auto had ons moeten raken, het is dat mijn vrouw in de binnenspiegel kijkt en de auto snel ziet naderen en de berm induikt. Wij zijn wel erg benieuwd hoe het met de slachtoffers gesteld is. Ook met de mensen in de aangereden auto. Ik zie de kleine van de achterbank nog voor me met de knuffel van de brandweer. Sterkte voor alle betrokkenen!
Cookie-instellingen beheren