Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk in Kortgene

Toegevoegd: 26-05-2017, 19.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

KORTGENE - Bij een eenzijdig ongeluk in Kortgene zijn vrijdagmiddag diverse personen gewond geraakt.


Rond 17.50 uur raakte er op de Kortgeenseweg een bestuurder met zijn auto van de weg. De auto ramde twee bomen waarna hij is de sloot nog tientallen meters doorschoof. Omdat niet duidelijk was of er iemand bekneld zat werd de brandweer opgeroepen. Bij aankomst van de brandweer waren de bestuurder en zijn vier passagiers al uit de auto.

Er zijn twee ambulances ter plaatse geweest om de gewonden te behandelen. Enkele slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht en enkele naar de huisartsenpost. Om de toedracht van het ongeval te achterhalen start de politie een onderzoek. Verkeersspecialisten doen op dit moment onderzoek. De weg is daarvoor volledig afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren