Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 168 km

Man verzet zich bij aanhouding in café

Toegevoegd: 27-05-2017, 10.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRUINISSE - In een café aan de Oudestraat in Bruinisse heeft de politie een 30-jarige man uit die plaats aangehouden. De man zou in het café voor overlast zorgen en gasten hebben bedreigd. Tijdens zijn aanhouding pleegde de man flink verzet.


Rond 22.00 uur kregen agenten een melding van overlast. Toen zij het café binnen gingen, wilden zij een gesprek met de verdachte aan gaan. Deze reageerde erg agressief en duwde een agent aan de kant. Daarbij deelde de man ook opzettelijk een flinke klap uit.

Toen de twee agenten hem wilden aanhouden, bleef hij zich verzetten. Na het gebruik van pepperspray kon de man in de politiebus worden gezet. Eenmaal in de bus trapte hij nog een ruit kapot. De man is ingesloten voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (29-5-2017 om 06:54)
Wat kan een mens die dronken is toch veel overlast bezorgen en zelfs een politie agent in gezicht te slaan, zo iemand langer vast houden en alle kosten te laten betalen en nooit meer in dat café
Cookie-instellingen beheren