Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dronken automobilist ramt geparkeerde auto's

Toegevoegd: 27-05-2017, 13.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Vrijdagavond is een 29-jarige man uit Waalwijk aangehouden na een dollemansrit door het centrum van Tholen. Hij kon op de haven in Tholen worden aangehouden waar de verdachte zijn auto net had geparkeerd voordat de politie ter plaatse was.


Het incident vond rond 21.45 uur plaats. Volgens de politie reed de automobilist, die dronken was, met zijn auto tegen verschillende geparkeerde auto’s aan op de Markt in Tholen. Daarna reed hij via de Stoofstraat richting de Haven. Bij de Stoofstraat nam hij de bocht te krap waarbij hij een stukje van een muur meenam. Hij parkeerde daarna zijn auto op de Haven in een parkeervak.

De politie was inmiddels gewaarschuwd en was met meerdere eenheden onderweg. Al snel werd de jongeman op de Haven gezien waar hij kon worden aangehouden. De verdachte is naar het politiebureau gebracht voor verhoor.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de auto van de verdachte en de geramde auto’s weg te slepen. De politie is een onderzoek gestart en heeft inmiddels meerdere getuigen gesproken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W.im (29-5-2017 om 06:59)
Daar zal nog een flinke rekening op volgen gezien de schade aan geparkeerde auto's dat is een duur biertje geworden
Cookie-instellingen beheren