Weerbericht:
Vannacht enkele mistbanken, overdag vrij zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Hond uit hete auto bevrijd in Vlissingen

Toegevoegd: 29-05-2017, 12.24 uur
De eigenaar heeft een proces-verbaal gekregen. De eigenaar heeft een proces-verbaal gekregen.
De eigenaar heeft een proces-verbaal gekregen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zondag in Vlissingen een autoruit ingeslagen om zo een hond te bevrijden uit een hete auto.

Het dier lag op zijn zij en was volgens de politie hevig aan het hijgen. Terwijl de politie probeerde de eigenaar te achterhalen werd besloten om hond te bevrijden. Er werd een dierenambulance opgeroepen en ook werd een berger gewaarschuwd om de auto veilig te stellen.

"Iets later kwam de eigenaar echter aanlopen. Deze mocht mee naar het bureau en kreeg daar een proces verbaal. Hij kreeg uiteindelijk ook zijn hond terug maar pas nadat de hond een bak water van de collega's had gekregen", zo schrijft de politie op Facebook.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hermien (29-5-2017 om 15:58)
Ik snap niet dat er nog mensen die hun hond in de auto achterlaten.En dan ook nog terugkrijgen,ze moeten zelf eens in de auto gaan zitten dan leren ze het misschien wel.Stelletje hufters zijn het.
Anneke (29-5-2017 om 15:42)
Nina ben het helemaal met je eens, ze moeten ze zelf eens 2uur in die auto zetten ramen dicht . zo dat ze er niet uit kunnen.ik kan me zo kwaad maken om zulke dingen een beest is zo weerloos moet maar zien waar hij terecht komt in welk gezin!!!!!!! dat hebben we hier wel begrepen...... grrrrrrrrrrrrrrrrrrr
piet (29-5-2017 om 15:26)
Hoe stom kan een mens zijn??? Arm beest. Slechte baas. Zo'n klein diertje kun je zo overal mee naartoe nemen de auto uit en waarom laat je je hondje niet gewoon lekker thuis?? Nog veel beter. Overigens bij 5 minuutjes te laat voor een parkeerbonnetje krijg je een fikse boete, iemand die zulke dingen doet komt er mee weg zonder boete. Gewoon boete geven van minstens € 150. Als ze het niet uit liefde voor hun dier doen dan misschien wel voor hun portemonnee.
wim (29-5-2017 om 14:48)
ja deze persoon geen dier meer geven en vooraltijd verbod om een dier te houden zelf ook opsluiten deze persoon ,wij hebben 3 van zulke Westies schandalig zo behandel je een dier niet gestoord iemand is dit
werner (29-5-2017 om 14:33)
Een woord voor......eikel !
peter de quaak (29-5-2017 om 14:33)
Op zich goed actie van de politie maar het blijft wel vreemd. Honden mogen niet meer in de stad, honden mogen niet meer los in het park, honden mogen niet meer los in het bos, honden mogen geen winkels meer binnen etc. De overheid is zelf schuldig aan deze dierenmishandeling. En als het baasje dan niets meer anders kan dan het beest in de auto te laten zitten krijgt hij of zij een bon wegen dierenmishandeling. Nogmaals juist hoor dat ze deze mensen zwaar aanpakken en bekeuren maar de overheid heeft totaal geen zelfreinigend vermogen om in te zien dat ze sommige dingen zelf bedacht hebben. En dit is er slechts 1 van. Honden zijn gevoelsbeesten en hebben meer respect en fatsoen dan mensen. Dus waarom weren boven de 20 graden?